1. Dezvoltarea competentelor antreprenoriale si manageriale pentru un numar de 410 de persoane din regiunea de dezvoltare sud-vest Oltenia si regiunea de dezvoltare Bucuresti-Ilfov, in vederea stimularii ocuparii pe cont propriu, intr-o perioada de 2 luni
  2.  

  3. Consilierea si oferirea de asistenta in vederea initierii unei afaceri pentru un numar de minim 41 de persoane din regiunea de dezvoltare sud-vest Oltenia si regiunea de dezvoltare Bucuresti-Ilfov, absolventi ai cursurilor de formare profesionala organizate, intr-o perioada de 6 luni
  4.  

  5. Stimularea initierii si dezvoltarii de afaceri in regiunea de dezvoltare sud-vest Oltenia si regiunea de dezvoltare Bucuresti-Ilfov prin finantarea unui numar de 41 de idei de afaceri, dintre care: cel putin 2 idei de afaceri pentru fiecare judet din aria de implementare a proiectului.
  6.  

  7. Patru centre de sprijin a afacerilor, in cadrul carora se va oferi consultanta si mentoring pentru initierea si dezvoltarea ideilor de business.

 

Iata cum se va implementa proiectul

1. Vom derula doua confeinte de presa, cate una pentru fiecare regiune de dezvoltare vizata de proiect, la care sa participe un numar de minim 150 de persoane din regiune, in vederea promovarii obiectivelor proiectului. Vom recruta in acest sens grupul tinta.
2. Vom furniza programe de formare profesionala la care vor participa un numar de 410 persoane din grupul tinta din regiunea de dezvoltare sud-vest Oltenia si Bucuresti-Ilfov vizata de proiect. Vom examina si vom certifica astfel un numar de 410 cursanti.
3. Oferim consiliere si sprijin pentru initierea afacerilor pentru un numar de minim 41 de persoane din grupul tinta. Dezvoltam materiale suport si proceduri de lucru pentru serviciile de consiliere si asistenta pentru initierea unei afaceri.
4. Organizam activitati de mentoring pentru elaborarea unui numar de minim 41 de planuri, din care minim doua sa fie implementate in fiecare judet din regiunile de dezvoltare vizate de proiect. Organizam concurs deschis publicului larg.

Programul se adreseaza regiunii de sud-vest Oltenia (Dolj, Olt, Gorj, Valcea si Mehedinti) si regiunii Bucuresti-Ilfov